2117359536 6945035653 Καρνεάδου 18, Κολωνάκι
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ
AR Hair & Nail Spot | Κομμωτήριο Κολωνάκι Αττική
 
Τα μαλλιά μας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μας, ένας τρόπος να επικοινωνήσουμε και να αναδείξουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Στο κομμωτήριο μας “AR Hair & Nail Spot” στο Κολωνάκι, μπορούμε να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε τις νεότερες τάσεις της μόδας που αρμόζουν στα δικά σας προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά και το απόλυτο προσωπικό σας στυλ.

Οι έμπειροι κομμωτές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρει πραγματικά το κούρεμα και το χτένισμα που σας ταιριάζει. Από τα πιο απλά και καθημερινά κουρέματα και χτενίσματα έως τις πιο απαιτητικές δημιουργίες και τεχνικές. Επειδή όμως η ομορφιά δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, το κομμωτήριο μας, παρέχει μοναδικά και μοντέρνα κουρέματα για άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΥΡΕΜΑ & ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, μελετώντας την προσωπομετρία του προτείνουμε μοντέρνες και κλασικές κουπ που εναρμονίζονται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
 
  Ανδρικό Κούρεμα    Γυναικείο Κούρεμα    Παιδικό Κούρεμα
 
Σινιόν για εντυπωσιακές εμφανίσεις και νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν να λάμπουν (boho, ανάλαφρα και ρομαντικά σινιόν).
 
  Βραδινό Χτένισμα     Καθημερινό Χτένισμα    Χτένισμα Νύφης
 
 
ΒΑΦΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Η βαφη των μαλλιων μπορεί να μας δώσει την αλλαγή που χρειαζόμαστε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε κούρεμα, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο και να το αναδείξει. Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα επώνυμων βαφών που διαθέτουμε στο κομμωτήριο μας και δώστε νέο στυλ στην εμφάνιση σας.
 
  Βαφή Ρίζας - Ολική
  Ανταύγειες
  Ombre
  Blorange
  Balayage
​​​​​​​  Ρεφλέ
​​​​​​​  Φυσικά sunkiss μαλλιά
​​​​​​​  Color Melting
​​​​​​​  Glossing
​​​​​​​  Babylights
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εάν πάλι επιθυμείτε απλά μία αλλαγή στα μαλλιά σας, μπορείτε να διαλέξετε μία τεχνική που θα ταιριάζει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ή κάποια από τις δοκιμασμένες θεραπείες μαλλιών που θα κάνουν τα μαλλιά σας πλούσια και λαμπερά.
 
​​​​​​​  Θεραπείες για υγιή λαμπερά μαλλιά που αντιμετωπίζουν την φθορά που προκαλείται από χημικές διεργασίες 
 
​​​​​​​  Ισιωτική Κερατίνη (βιολογική θεραπεία λείανσης)
 
​​​​​​​  Περμανάντ για φυσικές μπούκλες
 
​​​​​​​  Περιποίηση με προϊόντα L'Oréal 
 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

καθημερινά στο κομμωτήριο μας στο Κολωνάκι. Η έμπειρη ομάδα μας, είναι στην διάθεσή σας, για να συζητήσετε και να σας προτείνουν επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μόνο.