2117359536 6945035653 Καρνεάδου 18, Κολωνάκι
hero image
 
 
 
 
 
AR Hair & Nail Spot 
Κομμωτήριο Κολωνάκι Αττική
 
Στο κομμωτήριο μας “AR Hair & Nail Spot” το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι Αττικής, σας περιμένει καθημερινά μία έμπειρη ομάδα κομμωτών οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της κομμωτικής καθώς και υπηρεσίες αισθητικής. 

Αποτελεί ένας ζεστός, φιλόξενος και ευχάριστος χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο και το νεανικό στυλ. Με χρώματα που εμπνέουν δημιουργίες και μοναδικές υπηρεσίες κομμωτικής για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, το κομμωτήριο μας αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κομμωτήρια στο Κολωνάκι.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου υπηρετεί την τέχνη της κομμωτικής από το 1997. Με σπουδες και σεμινάρια κομμωτικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι απόλυτα καταρτισμένη και έτοιμη να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παράλληλα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την κομμωτική και ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες γραμμές και τεχνικές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η Αγγελική και η συνεργάτιδα της Αναστασία μοιράζονται το ίδιο κέφι για την δουλειά συνδυάζοντας επαγγελματισμό και ταλέντο. Η ομάδα του κομμωτηρίου παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το κομμωτήριο αποτελεί άριστη επιλογή για γυναικείο, ανδρικό και παιδικό κούρεμα, χτένισμα, βαφή, ανταύγειες και περμανάντ. Εκτός από την φροντίδα των μαλλιών, το κομμωτήριο μας, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα αισθητικής παρέχοντας υπηρεσίες όπως μανικιούρ και πεντικιούρ καθώς και αποτριχώσεις. 

Φιλοσοφία μας είναι οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις υπηρεσίες μας αλλά και να ενημερώνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

καθημερινά στο κομμωτήριο μας στο Κολωνάκι. Η έμπειρη ομάδα μας, είναι στην διάθεσή σας, για να συζητήσετε και να σας προτείνουν επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μόνο.